Welcome to Henan Xinqi maskiner Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Enkelt bjælke bro kran

Enkelt bjælke bro craneBrief introductionSingle beam bro kranen er en løfteudstyr, som udføres inden for værksted, lager og feltet material. Fordi de to ender er finde

Produktdetaljer

Enkelt bjælke bro kran

Kort introduktion

Enkelt stråle bro kranen er en løfteudstyr, som udføres inden for værksted, lager og feltet material. Fordi de to ender er beliggende på en høj cement kolonne eller et metal beslag, er formen af broen som en bridge. Enkelt bjælke bro kran langs broen æglæggende på begge sider af forhøjet jernbane langsgående operation, kan gøre fuld brug af rummet under broen løfte materiale fra jorden udstyr hindres. Det er mest udbredte en slags fjernbetjente maskiner.

Sagsøger:

Enkelt stråle bro kranen er et vigtigt værktøj og udstyr til at realisere mekaniseringen og automatiseringen af produktionsprocessen i moderne industriel produktion og transport. Så enkelt stråle broen kran i de indendørs og udendørs industri og minedrift virksomheder, jern og jern-og stålindustrien, jernbane transport, havn og terminal samt logistik og andre afdelinger og steder har været udbredt.

Span kan være baseret på brugernes behov for ikke-standard design, arbejdsniveau a3, miljø arbejdstemperatur på-25 grader C-40. At forbyde brugen af brændbare, eksplosive og ætsende miljø.


Hot Tags: enkelt bjælke bro kran, Henan Xinqi maskiner Industry Co, Ltd er en af de førende enkelte bjælke bro kran producenter og leverandører i Kina, velkommen til at købe vores tilpassede, lav pris og billig elektrisk enkelt bjælke overhead rejser kran, elektriske overhead rejser kran, single-bjælke bro kran, og du er velkommen til at tjekke den pris og tilbud med vores fabrik. leverandører Kina, fabrikanter, fabrik, købe, billig, tilpassede, lav pris, tilbud
Relaterede produkter