Welcome to Henan Xinqi maskiner Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Tårnkran

Tårnkran opstod i Vesteuropa. En roterende kran boom monteret på den øverste del af tårnet af tårnet. Stor arbejdsplads, hovedsagelig for boliger byggematerialer i lodret og ho

Produktdetaljer

Tårnkran opstod i Vesteuropa. En roterende kran boom monteret på den øverste del af tårnet af tårnet. Stor arbejdsplads, hovedsagelig for boliger byggematerialer i vertikal og horisontal transport og installation af byggekomponenter. Lavet af tre dele, metal struktur, arbejder mekanisme og elektrisk system. Metal struktur består af et tårn krop, en bevægelig arm og en base. Arbejder mekanisme af løft, luffing, frirum og gå fire dele. Det elektriske system består af en motor, controller, power distribution kabinetter, forbindelsen linjer, signaler og lygter.

Fok tårn kran form sub vandret tekst og tryk på type. Fok tårnkran er vandrette, trolley langs den vandrette dynamiske variation række opererer arm, pagode type kran med luffing bevægelse. Den dynamiske arm er lang, men den større vægt arm. Boom for presset stangen, luffing mekanisme og trækkraft aktivering arm pitching amplitude, amplitude bevægelse end horisontale glat, men dens relativt lille vægt.

Tårnkran løft vægt varierer med omfanget af intervallet. Produktet af vægten og amplituden af belastning drejningsmoment er de vigtigste tekniske parametre af kranen. Gennem den roterende mekanisme, og en roterende støtte tårn kran løft højde og inertial massen af en tur og gang. Det er derfor nødvendigt har god hastighed ydeevne, særlige hejse mekanisme til lys indlæses hurtigt, tunge og langsomme, installation i sted fretting. Generelt ud over brugen af modstand hastighed, men også ofte brug eddy nuværende bremser, frekvensmodulation, variabel pole, kontrolleret silicium og mekaniske og elektriske kombination af hastighedskontrol.


Hot Tags: tårn kran leverandører Kina, fabrikanter, fabrik, købe, billig, tilpassede, lav pris, tilbud
Relaterede produkter