Welcome to Henan Xinqi maskiner Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Kobling

CouplingBrief IntroductionUsed at slutte sig til forskellige organisationer i de to akse (drivakslen og drevet akslen) mekaniske dele til at rotere sammen for at overføre drejningsmoment. Overbelastet magt transmi

Produktdetaljer

Kobling

Kort introduktion

Bruges til at slutte sig til forskellige organisationer i de to akse (drivakslen og drevet akslen) mekaniske dele til at rotere sammen for at overføre drejningsmoment. Overbelastet power transmission med høj hastighed, nogle koblinger og buffering, vibration og forbedre de dynamiske ydeevne af akslen. Koblingen er sammensat af to dele, som er henholdsvis forbundet med drivakslen og drevet akslen. De fleste af generelle power maskine ved hjælp af kobling maskine forbundet med arbejde.

Arbejdsmiljø

Koblingen er brugt i forskellige vært produkter støtte, omgivelserne er mere komplekst, såsom temperatur, fugtighed, vand, damp, støv, sand, olie, syre, alkali, ætsende media, saltvand og stråling vilkår, er en af de vigtige faktorer, der skal overvejes ved valg af koblingen. For høj temperatur, lav temperatur, olie, syre og alkali medium, kvaliteten af arbejde, bør ikke bruge den generelle gummi fleksible kobling af elastisk element materiale, bør vælge metal elastisk element fleksible kobling, som en membran kobling, serpentine foråret kobling.


Hot Tags: kobling leverandører Kina, fabrikanter, fabrik, købe, billig, tilpassede, lav pris, tilbud
Relaterede produkter